مسؤول گروه ناشنوايي و آگاهسازي معاون پيشگيري سازمان بهزيستي از قرار گرفتن سه مرحله غربالگري، تشخيص و مداخله ناشنوايي به عنوان يكي از سياستهاي پيشگيرانه در بخش بيمهاي وزارت رفاه در سال جاري خبر داد. دكتر مسعودي انصاري در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به اين كه 7/1 درصد سالهاي عمر از دست رفته يا بار بيماريها به علت كمشنوايي است، افزود: شيوع كمشنوايي در ايران 7/10 در 10 هزار نفر جمعيت كشور يعني پس از معلوليتهاي ذهني، جسمي و حركتي شايعترين معلوليت است. به گفته وي شيوع 7/10 در 10 هزار نفري كمشنوايي در كشور 9/6 مورد مادرزادي، 8/2 بيماري، 3/0 حادثه 3/0 جنگ و 3/0 نامعلوم و شيوع كم شنوايي در ميان مردان 3/12 و در ميان زنان 3/10 و در شهرها 6/8 و روستاها 4/14 در 10 هزار نفر است. روزنامه خراسان
نهمين كنگره بينالمللي انجمن جراحان گوش ،گلو و بيني و سر و گردن ايران ۱۸تا ۲۳آبان ماه امسال در مركز همايشهاي رازي برگزار ميشود.
انجمن علمي جراحان گوش،گلو،بيني و سر و گردن ايران روز شنبه باارسال نمابري به گروه علمي ايرنا به نقل از دكتر "علي اصغر شيرازي"افزود:اين همايش با حضور بيش از ۱۵۰۰پزشك متخصص داخل و خارج كشور برپا ميشود.
دبير انجمن جراحان گوش،گلو،بيني و سرو گردن ايران گفت:ارايه آخرين يافتهها در زمينه جراحيها و سرطانهاي سر و گردن و گوش و حلق و بيني ، بيماريهاي عفوني در گوش ،گلو و بيني،ضايعات تروماتيك ،بيماريهاي مربوط به گوش ،شنوايي و توانبخشي شنوايي ،جراحيهاي ترميمي و پلاستيك در سر و صورت و گردن و نيز تبادل اطلاعات ميان پزشكان داخل و خارج كشور ،از اهداف برپايي اين كنگره بينالمللي است.
وي افزود:دراين كنگره ميهمانان خارجي از كشورهاي آلمان،استراليا، آمريكا،اسپانيا،فرانسه و انگلستان حضور دارند كه از مهمترين آنها مي توان به پروفسور"سميعي" و پروفسور"لازيك" از كشور آلمان و پروفسور "فاكان" از استراليا اشاره كرد.
دكتر شيرازي تصريح كرد:در اين كنفرانس متخصصان گوش،گلو،بيني،جراحي سر و گردن،شنوايي شناسايي،جراحان اعصاب ،نورولوژيست ها، متخصصان جراحي پلاستيك و فك و صورت و نيز آنكولوژيستها حضور دارند.
وي گفت:مقالات رسيده به دبيرخانه كنگره در زمينه بيماريهاي مختلف كاشت حلزون،گوش،بيماريهاي سر و گردن است كه تعدادي از اين مقالات به صورت سخنراني و تعداي به صورت پوستر ارايه خواهد شد.
دبير انجمن جراحان گوش،گلو،بيني و سر و گردن ايران با اشاره به اينكه فرصت ارسال مقالات تا ۱۵مهرماه است يادآور شد:مقالات در سالن اصلي و چند سالن حاشيهاي ارايه ميشود.
وي گفت:همزمان با برپايي اين كنگره ،چند كارگاه آموزشي در زمينه جراحي پلاستيك،جراحي آندوسكوپيك،جراحيهاي گوش،توانبخشي شنوايي سمعك ها، كارگاههاي الكتروفيزيولوژي،كارگاههاي مربوط به حنجره و صورت برپا مي شود.
علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشترمي توانند به پايگاه اينترنتي اين كنگره به نشاني WWW.iranent2005.comمراجعه كنند.